evo nakon velike sue nekaj i ja upecao.... e pa da pocenmo posveta ide Scrappyu jer ovo je osveta za njega (tactic ne pokusavaj farmat moe frendove
:D),posveta ide i velecasnom jer nije imao dovoljno veliku falangu kad mi je ponestalo deuta,posveta takoder ide Meaglinu jer je morao uradit fs u popodnevnim satima i nije mogao u ACS,tu je i Raptorica koja me trpi na MSN-u i naravno mom WTL savezu...nadam se da zasluzujem pljesak.... a tactic slijedeci put docekaj flotu i kači se sa sebi ravnima
sretno svima do slijedeceg puta hahaa
:D
izvjestaj reca uskoro....
- Citat :
____________________________________NAPADAC Doktor Kam - [WTL] Veliki transporter 65Krstarice 600Borbeni brodovi 449Oklopna krstarica 350____________________________________NAPADAC Doktor Kam - [WTL] Mali lovac 25____________________________________OBRANIOC tactic - [PIRATI] Veliki transporter 240Mali lovac 50Krstarice 30Borbeni brodovi 39Kolonijalni brodovi 2Recikler 20Sonde za spijunazu 30Solarni sateliti 275Oklopna krstarica 33Raketobacaci 760Mali laser 180Veliki laser 67Gausov top 10Ion.Top 73Plazma top 7Mala stitna kupola 1Velika stitna kupola 1____________________________________poslije 4. kruga(ova)
____________________________________NAPADAC Doktor Kam - [WTL] Veliki transporter 49Krstarice 555Borbeni brodovi 448Oklopna krstarica 349____________________________________NAPADAC Doktor Kam - [WTL] Mali lovac 12____________________________________OBRANIOC tactic - [PIRATI] Unisten________________________________________________________________________Napadac pljacka sljedecu kolicinu resursa:
948.243 Metala,
298.655 Kristala i
7.154 Deuterija.
Napadac je izgubio ukupno
1.589.000 jedinica.
Obranioc je izgubio ukupno
13.670.000 jedinica.
Na ovim koordinatama u rusevinama sada pluta
1.879.500 Metala i
1.447.200 Kristala.
Sansa za stvaranja mjeseca iznosi
20%
Ukupna zarada: 2.991.752________________________________________________________________________halo-online tools